Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort

En wow-upplevelse för influencern Rasmus Abnersson med familj

Kockar i lego som tillagar lunch, ett vinterland med pulkaåkning och ett enormt vattenland. Influencern Rasmus Abnersson och hans sambo Mimmi Kapell åkte till Danmark med barnen och fick en riktig wow-upplevelse.

Influencern och egenföretagaren Rasmus Abnersson och hans sambo Mimmi Kapell älskar att resa med sina barn. När de skulle besöka Lalandia, Lego House och Legoland Billund i Danmark var bil det självklara valet för familjen.
– Våra barn är vana att åka bil och ofta längre sträckor. Eftersom vi har tre barn blir det en hel del packning och då underlättar det med bil. Vi hade köpt med oss pyssel så att barnen kunde sysselsätta sig under färden. Resan gick otroligt smidigt, säger Rasmus.

”Lalandia är en wow-upplevelse”

Under resan tillbringade familjen mycket tid på Lalandia där det finns allt från bowling och minigolf till shopping och studsmattor.
– Lalandia är en wow-upplevelse och vi spenderade mest tid där. Direkt när man kom in såg vi barn som hoppade studsmattor, fastspända i selar. En riktig fälla som vi fastnade vid innan vi ens tagit oss 30 meter in i lokalen, säger Rasmus och skrattar.

”Finns sjukt mycket att uppleva”

På Lalandia Billund finns det något för alla åldrar. Lekland, foodcourt, arkadspel och ett vinterland där man kan åka pulka är bara några av sakerna man kan hitta på.
– Vi är en familj som älskar att resa. Det finns absolut ingenting som slår leendet på våra barn när vi gör upplevelser som dessa. Det finns sjukt mycket att uppleva i Billund och varje aktivitet kräver sin tid, så satsa på en heldag på varje ställe, säger Rasmus.

Bodde i ett rymligt semesterhus

Efter en härlig dag med massa roliga aktiviteter checkade familjen in i Lalandias stugby.
– Vi bodde i deras ”Classic Plus 4” som är ett rymligt semesterhus med allt du behöver. Något som är viktigt för mig är att det ska kännas rent och fräscht och det var det verkligen. En smidig sak med boendet var att man öppnade dörren med ett armband, man behövde ingen nyckel.
Efter en god natts sömn besökte familjen Legoland Billund, ett ställe som Rasmus aldrig tidigare har varit på.
– Genom hela parken möts du av galna legokreationer och det var riktigt häftigt. Det fanns många attraktioner som hela familjen kunde åka, till och med vår bebis som är 10 månader kunde åka med.

En lunch utöver det vanliga

På Lego House fick de uppleva en lunch utöver det vanliga. Efter att ha fått en meny och en påse legobitar fick de själva komponera ihop sina måltider.
– Varje unik legobit motsvarar en specifik kolhydrat, protein eller sallad. När du är klar stoppar du ner påsen i en låda där den skannas av. När maten är klar kommer den på ett band och hamnar hos två robotkockar byggda i lego. Detta måste upplevas. Lego House är något jag kan rekommendera, de har lyckats skapa något häftigt med lego i kombination med teknik, säger Rasmus.
Namn: Rasmus Abnersson Norén
Ålder: 30 år
Bor: Gudö, söder om Stockholm
Gör: Influencer och driver bolaget MK Lifestyle
Familj: Sambon Mimmi Kapell, döttrarna Milly 6 år, Meya 4 år, Mathilda, snart 1 år.

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare