Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 36

Sa Tarongera in Andratx

Andraitx, Spanien

Utsökt villa för uppladdning med naturskön trädgård, närbeläget till golfbanor och stränder samt bekväm avgiftsfri parkering och gratis wi-fi.



Bekvämligheter

Pool
Internet
Tvättmaskin
Parkering
Kaffebryggare
TV
Diskmaskin
Brödrost
Trädgård
Mikrovågsugn
Husdjur inte tillåtna
Garage
Frys

Sa Tarongera in Andratx ligger i Andraitx, en femton minuters bilfärd från både Port d'Andratx och Coll de sa Gramola. Denna villa ligger 26,9 km från Palma de Mallorcas hamn, Palma de Mallorca och 21,2 km från Puerto Portals Marina. Känn dig som hemma i ett av de 6 rummen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Coll de sa Gramola - 2,2 km
CCA Andratx - 3,8 km
Golf de Andratx - 6 km
Playa Camp de Mar - 7,4 km
Port d'Andratx - 7,8 km
Cala Fonoll - 8,5 km
Cala Llamp - 8,7 km
Playa Cala Fornells - 9 km
La Trapa - 9 km
Playa de Palmira - 9,1 km
Museum Liedtke - 9,4 km
Tennis Academy Mallorca - 9,5 km
Playa de Tora - 9,8 km
Platja de La Romana - 10,9 km
Playa de Sant Elm - 11,2 km

Den största flygplatsen i närheten är Palma de Mallorca (PMI) - 42,6 km

Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras trädgården och dra nytta av deras gratis wi-fi och utomhusgrill.

Du kommer att ombes att betala följande avgifter på boendet – avgifterna kan inkludera tillämpliga skatter:

  • En skatt tas ut av de lokala myndigheterna och debiteras på boendet. Skatten minskas med 50% efter den åttonde natten du bor på boendet och barn under 16 år är skattebefriade. Andra skattebefrielser och rabatter kan gälla. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med uppgifterna i bokningsbekräftelsen som du fått efter att ha bokat.
  • Stadsskatt: Från 1 november till 30 april, 0.55 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 0.28 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.
  • Stadsskatt: Från 1 maj till 31 oktober, 2.20 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 1.10 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • En obligatorisk städavgift ingår i boendets hyra.

Karta över Sa Tarongera in Andratx

Adress

Sa Tarongera in Andratx

Andraitx, Spanien

N 39.5897 E 2.41648

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare