Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 28

ZEN Rooms Zapatera

Cebu, Filippinerna

Nära Ayala Center



Bekvämligheter

Internet
Parkering
Rökning tillåten
Husdjur inte tillåtna

I Cebu hittar du ZEN Rooms Zapatera en femton minuters bilfärd från Ayala Center och SM City Cebu. Detta hotell ligger 1,3 km från Fuente Osmena Circle och 4,4 km från SM Seaside City Cebu. Känn dig som hemma i ett av de 4 luftkonditionerade rummen med platt-tv. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även kabel-tv. På rummet finns telefon och skrivbord; extrasängar (avgift tillkommer) finns på begäran. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

USC-North Campus - 0,7 km
Yap Sandiego Ancestral House - 1 km
Colon Street - 1 km
Cebumonumentet - 1 km
Casa Gorordo-museet - 1 km
University of San Carlos - 1,1 km
Jesuit House Museum - 1,1 km
Cebu Business Park - 1,1 km
Museo Parian - 1,2 km
Cebu Normal University - 1,2 km
Fuente Osmena Circle - 1,2 km
Mango Square - 1,2 km
Robinsons Plaza - 1,3 km
Jose R. Gullas Halad Museum - 1,3 km
Cebus provinsialmuseum - 1,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Cebu (CEB-Mactan - Cebu Intl.) - 13,7 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och tvättmöjligheter. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Detta hotell erbjuder särskilda platser för rökning. ZEN Rooms Zapatera har en restaurang som serverar gäster underbar mat.

Följande avgifter och depositioner debiteras av boendet vid incheckning eller utcheckning:

  • Avgift för extrasäng: PHP 400.00 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Boendet bekräftar att man infört åtgärder som utökad rengöring och gästers säkerhet.
  • Boendet rengörs med desinfektionsmedel: allmänna ytor rengörs med desinfektionsmedel mellan vistelser; lakan och handdukar tvättas i minst 60°C.
  • Social distansering tillämpas; boendets personal använder personlig skyddsutrustning; en akrylskärm har placerats mellan personal och gäster i områden med kontakt; temperaturkontroller utförs regelbundet på personal; temperaturkontroller är tillgängliga för gäster; gäster får handrengöringsmedel.

Karta över ZEN Rooms Zapatera

Adress

ZEN Rooms Zapatera

49 Gen Sepulveda St

6000

Cebu, Filippinerna

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare