Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 25

Tropico Jimbaran by Orange

Jimbaran, Indonesien

I Jimbaran (Bukit)



Bekvämligheter

Bar
Internet
Konferensrum
Spa
Parkering
Säkerhetsbox
Trädgård
Terrass
Husdjur inte tillåtna

Tropico Jimbaran by Orange ligger i Jimbaran (i området Bukit), en kvarts bilfärd från både Templet Uluwatu och Bali Collection Shoppingcentrum. Detta hotell med spa ligger 9,6 km från Nusa Dua-stranden och 11,3 km från Kuta Beach. Känn dig som hemma i ett av de 28 luftkonditionerade rummen med LCD-tv. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har dusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Bukit Badung - 0,1 km
Udayana University - 1 km
Garuda Wisnu Kencana-kulturpark - 2 km
Samasta Lifestyle Village - 4,6 km
Jimbaran-stranden - 5 km
Melasti Beach - 5,9 km
Italiens honorärkonsulat - 5,9 km
Jimbaran marknad - 6 km
Pandawa Beach - 6,7 km
Ayana Resort and Spa - 7,7 km
Jimbarans fiskmarkand - 7,8 km
Tanjung Benoa Beach - 8,8 km
Samuhs strand - 8,9 km
New Kuta Golf - 9,2 km
Nusa Dua-stranden - 9,6 km

Den största flygplatsen i närheten är Denpasar (DPS-Ngurah Rai Intl.) - 10,7 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Skäm bort dig själv med ett besök på deras fullständiga spa. Boendet har även gratis wi-fi och conciergetjänster. Tropico är en restaurang som specialiserar sig på internationell gastronomi och serverar lunch, middag och brunch. Föredrar du att ta det lugnt på rummet finns även rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. En gratis frukost att ta med ingår.
  • Avgift för flygtransfer: IDR 250000 per fordon (enkel resa)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Upp till 5 barn, 1 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.

Karta över Tropico Jimbaran by Orange

Adress

Tropico Jimbaran by Orange

Jl.Goa Gong No.123 Jimbaran

80361

Jimbaran, Indonesien

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare