Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 8

Dewa Bharata Candidasa

Karangasem, Indonesien

Dewa Bharata Bungalows Candidasa är ett populärt val bland resenärer på besök i Bali, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa.



Bekvämligheter

Säkerhetsbox
Rökning inte tillåten

Dewa Bharata Bungalows Candidasa är ett populärt val bland resenärer på besök i Bali, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Hotellet erbjuder många olika faciliteter för att göra din vistelse till en trevlig upplevelse. Wi-Fi i allmänna utrymmen, rumservice, restaurang, rökområde, strand finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med platt-TV, klädhängare, spegel, handdukar, internet (trådlös). För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som inomhuspool, massage, barnpool. Komfort och funktionalitet gör Dewa Bharata Bungalows Candidasa till det perfekta valet under ditt besök i Bali.

Karta över Dewa Bharata Candidasa

Adress

Dewa Bharata Candidasa

Candidasa Karangasem Bali Indonesia

80851

Karangasem, Indonesien

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare