Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 18

Hotel Mürren Palace

Lauterbrunnen, Schweiz

Nära Starthaus Lauberhornrennen



Bekvämligheter

Bar
Internet
Konferensrum
Spa
Kaffebryggare
Barnpool
TV
Bastu
Säkerhetsbox
Kabel- eller satellit-TV
Hårtork
Minibar
Trädgård
Balkong
Terrass
Balkong eller terrass
Ski in/Ski out
Badkar eller dusch
Rökning tillåten
Husdjur inte tillåtna
Dusch
Bergsutsikt
Skrivbord
Familjevänlig

Hotel Mürren Palace ligger i Lauterbrunnen i bergen, en kort 5 minuters promenad från Allmendhubelbahn och 9 minuter från Schilthornbahn-linbanan. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 1,7 km från Via Ferrata och 4,4 km från Mürrenbahn. Känn dig som hemma i ett av de 49 rummen med MP3-dockningsstationer och minibarer (med vissa gratis produkter). Rummen har privata inredda balkonger. Gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 43-tums platt-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Allmendhubelbahn - 0,4 km
Schilthornbahn-linbanan - 0,7 km
Via Ferrata - 1,3 km
Mürrenbahn - 4,5 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Detta hotell har 2 konferensrum för olika typer av möten och events. Hämtning vid järnvägsstationen erbjuds utan extra kostnad. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage. På detta hotell har gäster tillgång till ski-in/ski-out och 3 inomhuspooler. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och skidförvaring. När du vill äta något på detta hotell, kan du välja mellan deras restaurang och deras kafé. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis kontinental frukost dagligen mellan 07.30 och 10.00.

Du kommer att ombes att betala följande avgifter på boendet – avgifterna kan inkludera tillämpliga skatter:

  • Deposition: CHF 100 per boende
  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Undantag kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.
  • Stadsskatt: 5.60 CHF per person per natt för vuxna; 2.40 CHF per natt för gäster mellan 6 och 16 år. Skatten gäller inte barn under 6 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Spjälsäng (babysäng): CHF 25.0 per vistelse

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 13.00 och 20.00.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Bil behövs inte för transport till och från detta boende.
  • Gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.

Karta över Hotel Mürren Palace

Adress

Hotel Mürren Palace

1086 Höhenmatte

3825

Lauterbrunnen, Schweiz

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare