Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 93

Hotel m - 27

Mercadal, Spanien

Nära Monte Toro



Bekvämligheter

Luftkonditionering
Internet
Spa
TV
Kabel- eller satellit-TV
Hårtork
Minibar
Trädgård
Balkong
Terrass
Balkong eller terrass
Badkar eller dusch
Rökning inte tillåten
Husdjur inte tillåtna
Dusch

I Mercadal ligger Hotel m - 27, en kvarts bilfärd från både North Menorca Marine Reserve och Golf Son Parc. Detta hotell med spa ligger 11,6 km från Santo Tomas strand och 12 km från Cala Pregonda-stranden. Känn dig som hemma i ett av de 8 rummen med minibarer och smart-tv. Sängen har memory foam-madrass och egyptiska bomullslakan. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Monte Toro - 3,7 km
Castillo de Santa Águeda - 6,4 km
North Menorca Marine Reserve - 6,7 km
Playa Tirant - 8,2 km
Cala Mica-stranden - 8,5 km
Fornells-hamnen - 8,8 km
Cala Rotja - 8,9 km
Playa de Cavalleria - 9,3 km
Cala Cabra Salada - 9,5 km
S'Arenalet - 9,5 km
Binimel-La Beach - 9,5 km
En Peuada - 9,5 km
Son Martorellet - 9,6 km
Torre de Fornells - 9,8 km
Cala Torta - 10,2 km

Den största flygplatsen i närheten är Mahon (MAH-Minorca) - 21,3 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, bagageförvaring och tvättmöjligheter. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat utomhuspool och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Här erbjuds en gratis kontinental frukost dagligen mellan 08.00 och 10.00.

Du kommer att ombes att betala följande avgifter på boendet – avgifterna kan inkludera tillämpliga skatter:

  • En skatt tas ut av de lokala myndigheterna och debiteras på boendet. Skatten minskas med 50% efter den åttonde natten du bor på boendet och barn under 16 år är skattebefriade. Andra skattebefrielser och rabatter kan gälla. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med uppgifterna i bokningsbekräftelsen som du fått efter att ha bokat.
  • Stadsskatt: Från 1 november till 30 april, 0.83 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 0.41 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.
  • Stadsskatt: Från 1 maj till 31 oktober, 3.30 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 1.65 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Hotel m - 27

Adress

Hotel m - 27

Carrer de Ciutadella 27

7740

Mercadal, Spanien

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare