Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 60

HOMEnFUN Fornells

Mercadal, Spanien

Nära Torre de Fornells



Bekvämligheter

Internet
Parkering
Kaffebryggare
TV
Diskmaskin
Husdjur tillåtna
Ugn
Kabel- eller satellit-TV
Strykjärn
Strykjärn och strykbräda
Trädgård
Mikrovågsugn
Takfläkt
Balkong
Terrass
Balkong eller terrass
Badkar eller dusch
Rökning inte tillåten
Dusch
Skrivbord
Företagsvänlig

HOMEnFUN Fornells ligger i Mercadal vid havet, ett stenkast från Torre de Fornells och North Menorca Marine Reserve. Denna lägenhet ligger 0,4 km från Cala Cabra Salada och 0,4 km från S'Arenalet. Känn dig som hemma i ett av de 4 rummen som har kök med kylskåp och ugn. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. På rummet finns skrivbord och kaffe- och tebryggare; mikrovågsugnar finns på begäran. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Torre de Fornells - 0,1 km
North Menorca Marine Reserve - 0,2 km
Cala Cabra Salada - 0,4 km
S'Arenalet - 0,4 km
Fornells-hamnen - 0,7 km
Es Pou de s'Albufereta - 1,2 km
Playa Tirant - 4,1 km
Cala en Tosqueta - 1,7 km
Cala Rotja - 3,1 km
En Peuada - 8,8 km
Macar de Cala Pudenta - 10,4 km
Cala Mica-stranden - 10,7 km
Golf Son Parc - 11,1 km
Playa de Cavalleria - 11,2 km
Binimel-La Beach - 11,7 km

HOMEnFUN Fornells rekommenderar att du använder flygplatsen Mahon (MAH-Minorca) - 30,8 km

Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi.

Du kommer att ombes att betala följande avgifter på boendet – avgifterna kan inkludera tillämpliga skatter:

  • Deposition: EUR 250.0 per vistelse
  • En skatt tas ut av de lokala myndigheterna och debiteras på boendet. Skatten minskas med 50% efter den åttonde natten du bor på boendet och barn under 16 år är skattebefriade. Andra skattebefrielser och rabatter kan gälla. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med uppgifterna i bokningsbekräftelsen som du fått efter att ha bokat.
  • Stadsskatt: Från 1 november till 30 april, 0.55 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 0.28 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.
  • Stadsskatt: Från 1 maj till 31 oktober, 2.20 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 1.10 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för husdjur: EUR 25 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Avgift för sen incheckning: EUR 20 för incheckning efter 20.00

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Boendet rengörs av städpersonal.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över HOMEnFUN Fornells

Adress

HOMEnFUN Fornells

Calle Tramuntana 113

7748

Mercadal, Spanien

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare