Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 20

Villa Margarita

Mercadal, Spanien

Nära Playa Arenal d'en Castell



Bekvämligheter

Internet
Tvättmaskin
Parkering
Kaffebryggare
TV
Diskmaskin
Hårtork
Strykjärn
Strykjärn och strykbräda
Trädgård
Mikrovågsugn
Balkong
Terrass
Balkong eller terrass
Badkar eller dusch
Rökning inte tillåten
Husdjur inte tillåtna
Dusch
Torktumlare
Familjevänlig

I Mercadal ligger denna villa vid vattnet, en 2 minuters bilfärd från Playa Arenal d'en Castell och 5 minuter från Na Macaret Beach. Denna villa ligger 4,3 km från Albufera des Graus naturpark och 4,4 km från Cala en Brut. Slå dig till ro i den här villan och gör dig hemmastadd i köket, som har ett kylskåp och en spishäll. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Bekvämligheter som ingår är mikrovågsugn och kaffe- och tebryggare. Du kan också be om att få gratis spjälsäng. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Playa Arenal d'en Castell - 0,3 km
Na Macaret Beach - 2,3 km
Albufera des Graus naturpark - 4,2 km
Arenal Son Saura - 4,4 km
Cala en Tosqueta - 4,5 km
Cala en Brut - 4,4 km
Caló Verd - 5,8 km
Cala Rotja - 8,1 km
North Menorca Marine Reserve - 8,3 km
Macar de Cala Pudenta - 8,5 km
En Peuada - 8,8 km
Cala Cabra Salada - 10 km
Golf Son Parc - 10 km
Cala Pudenta - 12,2 km
Playa Tirant - 15,5 km

Den största flygplatsen i närheten är Mahon (MAH-Minorca) - 24 km

Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här får du tillgång tilll utomhuspool och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi och utomhusgrill. Denna villa har en restaurang som serverar gäster underbar mat.

Du kommer att ombes att betala följande avgifter på boendet – avgifterna kan inkludera tillämpliga skatter:

  • Deposition för skador: EUR 300 per vistelse
  • En skatt tas ut av de lokala myndigheterna och debiteras på boendet. Skatten minskas med 50% efter den åttonde natten du bor på boendet och barn under 16 år är skattebefriade. Andra skattebefrielser och rabatter kan gälla. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med uppgifterna i bokningsbekräftelsen som du fått efter att ha bokat.
  • Stadsskatt: Från 1 november till 30 april, 0.55 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 0.28 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.
  • Stadsskatt: Från 1 maj till 31 oktober, 2.20 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 1.10 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Villa Margarita

Adress

Villa Margarita

Carrer de sa Cadernera 272A

07740

Mercadal, Spanien

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare