Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 6

Wyndham Grand Plaza Resort Nanjing

Nanjing, Kina

I Nanjing (Lishui)



Bekvämligheter

Luftkonditionering
Internet
Konferensrum
Spa
Parkering
TV
Gym
Säkerhetsbox
Hårtork
Minibar
Strykjärn
Strykjärn och strykbräda
Trädgård
Balkong
Terrass
Balkong eller terrass
Rökning inte tillåten
Skrivbord
Företagsvänlig

Wyndham Grand Plaza Resort Nanjing ligger i Nanjing (i området Lishui), en 10 minuters bilfärd från Yongshou Tower. Detta hotell med spa ligger 14,7 km från Tianshengqiao Scenic Area och 15,9 km från Yanzhi Lake. Känn dig som hemma i ett av de 84 luftkonditionerade rummen med minibarer och platt-tv. Rummen har privata balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har regndusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Yongshou Tower - 10,1 km
Tianshengqiao Scenic Area - 14,7 km
Yanzhi Lake - 15,9 km
Wuxiang-templet - 17,3 km
Wall Sounds Scenic Resort - 18,5 km
Shijiu Lake - 27 km
China Pharmaceutical University Jiangning Campus - 31,7 km
Chengxin Temple - 36,3 km
Shimen Carved Stone - 36,3 km
Jurong People's Government Building - 41,6 km
Huayang Park - 41,7 km
Maoshan Scenic Area - 42,1 km
Yuqing Square - 42,8 km
New Fourth Army Jiangnan Command Museum - 43,8 km
Qianyuan Taoist Temple - 44,8 km

Den största flygplatsen i närheten är Nanjing (NKG-Lukou Intl.) - 23,8 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig själv med ett besök på deras fullständiga spa. Här har du bland annat tillgång till utomhuspool, inomhuspool och fitnesscenter. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och utomhusgrill. Gäster kan snabbt och enkelt ta sig till lokala sevärdheter med deras kostnadsfria transport. Detta hotell har 2 restauranger som serverar bra mat, som till exempel Constellation. Du kan också välja att lata dig på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Ingen avgift tas ut för barn som är 6 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.

Karta över Wyndham Grand Plaza Resort Nanjing

Adress

Wyndham Grand Plaza Resort Nanjing

No 1 Wolonghu Avenue

211200

Nanjing, Kina

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare