Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 47

Nanjing, Jiangning, Autograph Collection

Nanjing, Kina

I Nanjing (Jiangning)



Bekvämligheter

Luftkonditionering
Bar
Internet
Konferensrum
Spa
Parkering
Kaffebryggare
TV
Gym
Säkerhetsbox
Telefon
Kabel- eller satellit-TV
Hårtork
Minibar
Strykjärn
Strykjärn och strykbräda
Trädgård
Balkong
Terrass
Balkong eller terrass
Badkar eller dusch
Rökning inte tillåten
Husdjur inte tillåtna
Skrivbord
Garage
Elektrisk bil laddare
Företagsvänlig
Familjevänlig

I Nanjing-området Jiangning ligger Nanjing, Jiangning, Autograph Collection, en fem minuters bilfärd från både Ming Culture Village Yangshan Monument och Jiangsu Garden Expo Park. Detta hotell i lyxstil ligger 4,5 km från Tangshan Happy Water World och 13,2 km från Zhongshan Mountain National Park. Känn dig som hemma i ett av de 110 individuellt inredda rummen med minibarer och LCD-tv. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar och dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Ming Culture Village Yangshan Monument - 1,3 km
Jiangsu Garden Expo Park - 2,3 km
Tangshan Happy Water World - 4,5 km
Zhongshan Mountain National Park - 13,2 km
Yangtze - 15,5 km
Happy Valley Nanjing - 15,6 km
Nanjing Maya Beach Water Park - 15,7 km
Xuzhuang Software Park - 16 km
Sun Yat-Sens mausoleum - 17,1 km
Nanjing Underwater World - 17,3 km
Longchang Temple - 17,8 km
Nanjing Agricultural University - 18,4 km
Chen Qian Yongningling Carved Stone - 19,7 km
Nanjing University of Science and Technology - 19,8 km
Baohua Mountain - 20,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Nanjing (NKG-Lukou Intl.) - 61,1 km

Gäster har tillgång till bland annat expressutcheckning, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Nanjing? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 1080 kvadratmeter, däribland konferenscenter och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat dygnet runt-öppet fitnesscenter och karaoke. Detta hotell i art décostil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bankettsal. Planerar du en heldag på en närliggande nöjespark är det bara att hoppa på deras kostnadsfria buss. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang The Cave, som specialiserar sig på internationell gastronomi. Du kan även äta gott på deras kafé eller bara ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukost med självservering serveras dagligen mot en avgift från 06.30 till 10.00. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för frukost med självservering: CNY 268 för vuxna och CNY 134 för barn

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Bil rekommenderas för transport till och från detta boende.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Nanjing, Jiangning, Autograph Collection

Adress

Nanjing, Jiangning, Autograph Collection

7 Linxiu Road-Tangshan Street

211131

Nanjing, Kina

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare