Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 40

Oslo Hostel Rønningen

Oslo, Norge

I Oslo (Nordre Aker)



Bekvämligheter

Bar
Internet
Konferensrum
Parkering
Kaffebryggare
TV
Strykjärn
Strykjärn och strykbräda
Trädgård
Mikrovågsugn
Badkar eller dusch
Rökning inte tillåten
Husdjur inte tillåtna
Dusch
Skrivbord
Företagsvänlig
Familjevänlig

Oslo Hostel Rønningen placerar dig i Oslo-området Nordre Aker, med 3 minuters körväg till Norsk Teknisk Museum och 12 minuter till Kungliga slottet. Detta vandrarhem ligger 8,5 km från Oslos operahus och 9,5 km från Karl Johans gate. Känn dig som hemma i ett av de 101 rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. I badrummen finns dusch. På rummet finns skrivbord och mörkläggningsgardiner. Städning erbjuds en gång per vistelse. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Nordmarka - 0,4 km
Norsk Teknisk Museum - 1,2 km
Akerselva River - 1,2 km
Oslo Ski Center - 1,7 km
Storo Storsenter - 3,1 km
Handelshøyskolen BI - 3,2 km
Bjerke Travbane - 3,4 km
Torshov kirke - 3,8 km
Torshovparken - 4,2 km
Ullevål Stadion - 4,7 km
Sagene kirke - 4,8 km
Black Box Teater - 6,2 km
Fossen ved Mølla - 6,2 km
Tøyen park - 6,3 km
Naturhistoriska museet - 6,4 km

Närmaste flygplatser är:
Gardermoen lufthavn (OSL) - 50,6 km
Sandefjord (TRF-Torp) - 124,3 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), flerspråkig personal och bagageförvaring. Planerar du ett event i Oslo? På detta vandrarhem finns det event- och konferensutrymmen på upp till 1000 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här har du tillgång till hyrcyklar och kan njuta av trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Vandrarhemmets gäster kan äta middag på Ubuntu Coffebar eller beställa snacks på deras kafé. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.00 och 09.30.

Karta över Oslo Hostel Rønningen

Adress

Oslo Hostel Rønningen

Myrerskogveien 54A

0495

Oslo, Norge

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare