Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 100

Iberostar Waves Gaviotas Park -All Inclusive

Pajara, Spanien

Nära Las Gaviotas strand



Bekvämligheter

Luftkonditionering
Pool
Bar
Internet
Konferensrum
Spa
Parkering
Barnpool
TV
Bastu
Gym
Säkerhetsbox
Tennis
Telefon
Kabel- eller satellit-TV
Solstolar
Hårtork
Minibar
Trädgård
Balkong
Terrass
Balkong eller terrass
Badkar eller dusch
Rökning inte tillåten
All inclusive
Husdjur inte tillåtna
Skrivbord
Företagsvänlig
Hållbar

Iberostar Waves Gaviotas Park -All Inclusive ligger i Pajara vid havet, en kvart med bil från både Las Gaviotas strand och Playa de Esquinzo. Detta boende med all-inclusive ligger 17,6 km från Playa de Costa Calma och 21,3 km från Playa de Sotavento de Jandía. Känn dig som hemma i ett av de 206 luftkonditionerade rummen med minibarer. Rummen har privata balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har badkar eller dusch och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Las Gaviotas strand - 0,5 km
Playa del Matorral - 0,5 km
Playa Butihondo - 1 km
Jandía Playa - 1,2 km
Jandia Golf - 2,7 km
Punta Jandías fyr - 2,7 km
Morro Jable-shoppingcentret - 3,3 km
Playa de Esquinzo - 3,8 km
Playa de Mal Nombre - 5 km
Bramble Peak - 6,5 km
Tierra Dorada - 6,7 km
Las Coloradas - 8,1 km
El Salmo - 8,7 km
Playa de la Señora - 10,2 km
Playa de Costa Calma - 17,6 km

Iberostar Waves Gaviotas Park -All Inclusive rekommenderar att du använder flygplatsen Puerto del Rosario (FUE-Fuerteventura) - 81,8 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och tvättmöjligheter. Planerar du ett event i Pajara? På detta boende finns det event- och konferensutrymmen på upp till 290 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage och kroppsbehandlingar. Här har du tillgång till 3 utomhuspooler, vattenrutschkana och en bastu. Detta boende har även gratis wi-fi, barnpassning mot en avgift och en spelhall. Detta boende är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Gäster på Iberostar Waves Gaviotas Park -All Inclusive kan äta gott på Bentacuria eller köpa något att äta i deras snackbar/deli. Koppla av med en drink på boendets bar vid poolen eller en av 3 barer/lounger.

  • Avgift för värdeförvaringsskåp på rummet: EUR 3.3 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Boendet rengörs av städpersonal.

Karta över Iberostar Waves Gaviotas Park -All Inclusive

Adress

Iberostar Waves Gaviotas Park -All Inclusive

Las Gaviotas. Pasaje Playa, 3

35626

Pajara, Spanien

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare