Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 18

Gorion Beach Resort

Samboan, Filippinerna

Nära Aguinid Falls Eco Adventure Park



Bekvämligheter

Luftkonditionering
Bar
Internet
Parkering
TV
Husdjur tillåtna
Telefon
Badkar eller dusch
Dusch
Familjevänlig

Gorion Beach Resort ligger i Samboan på stranden, en kort 5 minuters promenad från Aguinid Falls Eco Adventure Park och 11 minuter från Binalayan Hidden Waterfalls. Detta hotell vid stranden ligger 19,3 km från Sumilon Island och 4,5 km från Binalayan Falls. Känn dig som hemma i ett av de 10 luftkonditionerade rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. I badrummen finns dusch. På rummet finns massage på rummet, barntillsyn på rummet (tilläggsavgift) och telefon med gratis lokalsamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Aguinid Falls Eco Adventure Park - 0,4 km
Binalayan Hidden Waterfalls - 0,9 km
Binalayan Falls - 4,6 km
Dao Waterfalls EcoAdventure Park - 6,4 km
Inambakan Waterfalls - 11,4 km
Tumalogs vattenfall - 16,6 km
Stranden på Sumilon Island - 19,3 km
Sumilon Sand Bar - 19,3 km
Sumilon Island - 19,3 km
Hamnen på Sumilon Island - 19,4 km
Montaneza Falls - 20,3 km
Oslobs kyrka - 23,5 km
Negros Convention Center - 24,2 km
Silliman University Main Campus - 24,3 km
Rizal Boulevard - 24,9 km

Närmaste flygplatser är:
Dumaguete (DGT) - 21,9 km
Cebu (CEB-Mactan - Cebu Intl.) - 155,6 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här har du tillgång till karaoke, gratis wi-fi och conciergetjänster. Boendet har även en tv i allmänt utrymme, ett picknickområde och utomhusgrill. Gorion Beach Resort har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Avsluta dagen med en drink på boendets strandbar. Kontinental frukost serveras mot en avgift.
  • Avgift för kontinental frukost: PHP 150.00 för vuxna och PHP 150.00 för barn

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ett barn, 1 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur. Gäster kan få tillåtelse att ta med sig husdjur genom att föranmäla detta. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.

Karta över Gorion Beach Resort

Adress

Gorion Beach Resort

Barangay Ponong

6027

Samboan, Filippinerna

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare