Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 49

Hotel Die Barbara

Schladming, Österrike

Nära Schladming Dachstein skidort



Bekvämligheter

Bar
Internet
Spa
Parkering
TV
Bastu
Säkerhetsbox
Trädgård
Terrass
Ski in/Ski out
Rökning inte tillåten
Husdjur inte tillåtna

Hotel Die Barbara ligger i hjärtat av Schladming, ett stenkast från både Schladming Dachstein skidort och Planai. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 0,2 km från Planai Hochwurzens linbana och 0,3 km från Planai 1. Känn dig som hemma i ett av de 32 rummen med smart-tv. Med gratis internet/wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Schladming Dachstein skidort - 0,1 km
Planai - 0,1 km
Planai 1 - 0,3 km
Planai Hochwurzens linbana - 0,3 km
Hauptplatz - 0,5 km
Riesachfälles vattenfallsled - 0,7 km
Golden Jet 1 skidlift - 1,5 km
Rohrmoos I skidlift - 1,5 km
Golden Jet II skidlift - 1,7 km
Moserboden skidlift - 2,2 km
Planai 2 - 3,3 km
Planai 3er skidlift - 3,3 km
Hopsilift - 3,5 km
SunJet - 4 km
Ramsau am Dachstein Visitor Center - 4,6 km

Hotel Die Barbara rekommenderar att du använder flygplatsen Salzburg (SZG-W.A. Mozart) - 89,4 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, gratis dagstidningar i lobbyn och flerspråkig personal. Hämtning vid järnvägsstationen erbjuds avgiftsfritt och parkering (avgift tillkommer) är tillgänglig på plats. Skäm bort dig själv med ett besök på deras fullständiga spa. På detta hotell erbjuds gäster ski-in/ski-out och bastu. Boendet har även gratis wi-fi, skidförvaring och en tv i allmänt utrymme. När hungern gör sig påmind kan du äta något på hotellets kafé. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen. Hotelstars Union tilldelar officiella stjärnklassificeringar för boenden i Österrike. Detta boende har klassificerats som 4 stars. Detta boende är stängt från 13 oktober till 20 november.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt: 2.50 EUR per person per natt i upp till 14 nätter. Skatten gäller inte barn under 15 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Parkeringsavgift: EUR 12 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 4 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Boendet bekräftar att man infört åtgärder som utökad rengöring och gästers säkerhet.
  • Boendet rengörs med desinfektionsmedel: allmänna ytor rengörs med desinfektionsmedel mellan vistelser; lakan och handdukar tvättas i minst 60°C.
  • Gäster får tillgång till personlig skyddsutrustning, som handskar.
  • Social distansering tillämpas; en akrylskärm har placerats mellan personal och gäster i områden med kontakt; gäster får handrengöringsmedel.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • Individuellt inslagna matalternativ är tillgängliga till frukost.

Karta över Hotel Die Barbara

Adress

Hotel Die Barbara

Coburgstrasse 553

8970

Schladming, Österrike

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare