Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 15

Harris Hotel Seminyak Bali

Seminyak, Indonesien

När du bor på HARRIS Hotel Seminyak - Bali i Seminyak (Petitenget) har du nära till Eat Street och Kuta-stranden



Bekvämligheter

Luftkonditionering
Pool
Bar
Internet
TV
Säkerhetsbox

När du bor på HARRIS Hotel Seminyak - Bali i Seminyak (Petitenget) har du nära till Eat Street och Kuta-stranden. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära Seminyak Beach och Gado Gados strand.Rum Känn dig som hemma i ett av 231 luftkonditionerade rum med minibar och platt-tv. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även satellit-tv. Badrummen har hårtork och badrock. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Dra nytta av bland annat deras utomhuspool och fitnessanläggning. Hotellet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och presentbutik/tidningskiosk.Restauranger När du vill äta något på detta hotell, kan du välja mellan restaurang och deras kafé. Här har du även tillgång till rumsservice dygnet runt.Bekvämligheter för affärsresenären Gäster har tillgång till bland annat business-service (dygnet runt), kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Seminyak? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 90 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats.

Karta över Harris Hotel Seminyak Bali

Adress

Harris Hotel Seminyak Bali

Jl. Drupadi No. 99

80117

Seminyak, Indonesien

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare