Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 70

Shangri-La Suzhou

Suzhou, Kina

Nära Suzhou Amusement Park



Bekvämligheter

Luftkonditionering
Bar
Internet
Spa
Parkering
Vattenkokare
Kaffebryggare
Barnpool
TV
Bastu
Gym
Säkerhetsbox
Tennis
Telefon
Kabel- eller satellit-TV
Hårtork
Minibar
Strykjärn
Strykjärn och strykbräda
Trädgård
Balkong
Balkong eller terrass
Badkar eller dusch
Rökning tillåten
Husdjur inte tillåtna
Dusch
Skrivbord
Elektrisk bil laddare
Företagsvänlig
Familjevänlig

Shangri-La Suzhou placerar dig i Suzhou-området Huqiu District, med 4 minuters körväg till Lingering Garden och 8 minuter till Shantang Street. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 9,1 km från Suzhous universitet och 9,8 km från Suzhou-museet. Känn dig som hemma i ett av de 390 rummen. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan satellitkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar och dusch, gratis toalettartiklar och bidéer. På rummet finns telefon, laptopanpassade värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Soody Candy Land - 2,1 km
Suzhou Amusement Park - 2,2 km
Suzhou Water Park - 2,3 km
Suzhou Canal Park - 2,3 km
Lingering Garden - 3,4 km
Hanshan-templet - 3,5 km
West Garden Temple - 5 km
Taiping Mountain - 6,4 km
Suzhou City Moat - 6,6 km
Grand Canal - 6,6 km
Panmen Scenic Area - 7,1 km
Suzhou Embroidery Research Institute - 7,1 km
Tiger Hill - 7,2 km
Baimajian Ecological Garden - 7,4 km
Pan-porten - 7,5 km

Den största flygplatsen i närheten är Wuxi (WUX-Shuofang) - 36 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och limousine- och taxibokning. Detta hotell har 11 konferensrum för olika typer av möten och events. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och gratis parkeringsservice finns på plats. Skäm bort dig själv med ett besök på deras fullständiga spa. Här erbjuds gym, inomhuspool och bubbelpool. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Njut av internationell gastronomi på Cafe Soo, en av de 3 restauranger detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice (under begränsade tider). Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras mot en avgift. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för frukostbuffé: CNY 128 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för flygtransfer: CNY 900 per person (enkel resa)
  • Avgift för extrasäng: CNY 349.8 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Shangri-La Suzhou

Adress

Shangri-La Suzhou

168 Ta Yuan Road

215011

Suzhou, Kina

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare