Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 100

Fairmont Yangcheng Lake

Suzhou, Kina

Nära Kunshan Forest Park



Bekvämligheter

Luftkonditionering
Pool
Bar
Internet
Konferensrum
Spa
Parkering
Kaffebryggare
Barnpool
TV
Bastu
Gym
Säkerhetsbox
Tennis
Telefon
Kabel- eller satellit-TV
Hårtork
Minibar
Strykjärn
Strykjärn och strykbräda
Trädgård
Balkong
Terrass
Balkong eller terrass
Badkar eller dusch
Rökning tillåten
Husdjur inte tillåtna
Skrivbord
Företagsvänlig
Familjevänlig

I Suzhou ligger Fairmont Yangcheng Lake vid vattnet, en 1 minuters bilfärd från Yangcheng Lake och 11 minuter från Tinglin Park. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 2,7 km från Kunshan Forest Park och 6 km från Huayi Brothers Movie World. Känn dig som hemma i ett av de 199 individuellt inredda rummen med kylskåp och iPod-dockningsstationer. Sängen har Select Comfort-madrass och sängtillbehör av högsta kvalitet. Rummen har privata balkonger. Gratis fast internetanslutning och wi-fi. Underhållning erbjuds i form av en 42-tums LCD-tv med kabelkanaler. Privat badrum med badkar eller dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Yangcheng Lake - 0,1 km
Kunshan Forest Park - 2,7 km
Huayi Brothers Movie World - 6 km
Tinglin Park - 11,6 km
Suzhou International Expo Center - 17,4 km
Yuanrong Times Square - 17,5 km
Ferris Wheel Paradise - 17,8 km
Wanda Plaza Kunshan - 18,2 km
Suzhou Culture and Arts Center - 18,4 km
Jinji-sjön - 19,3 km
Yongxin Square - 20,4 km
Gate to the East - 20,7 km
Kunshan Liangzhu Cultural Sites - 20,9 km
Dushu Lake - 21,4 km
Suzhou Center - 21,5 km

Närmaste flygplatser är:
Wuxi (WUX-Shuofang) - 55,2 km
Pudongs internationella flygplats (PVG) - 149,7 km

Rekommenderad flygplats för Fairmont Yangcheng Lake är Pudongs internationella flygplats (PVG).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressincheckning och expressutcheckning. Planerar du ett event i Suzhou? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 2199 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och gratis parkeringsservice finns på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage och kroppsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till gratis äventyrsbad, utomhuspool och inomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Njut av internationell gastronomi på Yi Feng Court, en av de 3 restauranger detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice dygnet runt. Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 06.30 till 12.00. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för frukostbuffé: CNY 161 för vuxna och CNY 81 för barn
  • Avgift för flygtransfer: CNY 900 per fordon (enkel resa)
  • Avgift för flygplatstransport per barn: CNY 900 (enkel resa), (upp till 12 år)
  • Avgift för extrasäng: CNY 230.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Fairmont Yangcheng Lake

Adress

Fairmont Yangcheng Lake

No. 3668 West Ma'anshan Road

215300

Suzhou, Kina

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare