Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 11

Porto Galini

Lefkada, Grekland

Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Nikiana.



Bekvämligheter

Bar
Konferensrum
Säkerhetsbox
Tennis
Solstolar

Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Nikiana. Denna egendom har ett strandnära läge. Detta hotell har totalt 136 rum. Detta boende totalrenoverades 2007. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Porto Galini. Receptionen på Porto Galini håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillämpar en hållbar policy. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. De som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Porto Galini. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. På Porto Galini kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

Karta över Porto Galini

Adress

Porto Galini

NIKIANA

31100

Lefkada, Grekland

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare