Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 32

La Linea dell'orizzonte

Martina Franca, Italien

Nära Damati



Bekvämligheter

Pool
Internet
Konferensrum
Spa
Parkering
Barnpool
Husdjur tillåtna
Bastu
Solstolar
Trädgård
Rökning inte tillåten
Elektrisk bil laddare
Familjevänlig

La Linea dell'orizzonte ligger i Martina Franca, en tio minuters bilfärd från både Trulli di Alberobello och Museo del territorio Casa Pezzolla. Denna lägenhet med familjevänlig profil ligger 19 km från Zoosafari och 2,7 km från Hantverksmuseum. Känn dig som hemma i ett av de 3 individuellt inredda rummen som har pentry med kylskåp och spishäll. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv erbjuder underhållning. Privat badrum har djupa badkar och bidéer. På rummet finns kaffe- och tebryggare och strykjärn/strykbräda; spjälsängar (avgift tillkommer) finns på begäran. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Museo del territorio Casa Pezzolla - 2,3 km
Hantverksmuseum - 2,3 km
Alberobello Town Hall - 2,4 km
Damati - 2,5 km
Trulli di Alberobello - 2,6 km
Trullo Sovrano - 2,8 km
Basilica Santuario dei Santi medici Cosma e Damiano - 2,8 km
Palazzo Morelli - 9,1 km
Kyrkan Madonna della Greca - 9,1 km
Chiesa Madre di San Giorgio Martire - 9,3 km
Pomonas botaniska trädgård - 13,4 km
Chiesa del Carmine - 14,3 km
Ducal-palatset - 14,6 km
Basilica di San Martino - 14,7 km
San Domenico-kyrkan - 14,7 km

Närmaste flygplatser är:
Bari (BRI-Karol Wojtyla) - 67,6 km
Brindisi (BDS-Papola Casale) - 72,2 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och tvättmöjligheter. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage. Här erbjuds bubbelpool, bastu och säsongsöppen utomhuspool. Denna lägenhet har även gratis wi-fi, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och utomhusgrill.
  • Avgift för husdjur: EUR 25 per boende per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Spjälsäng (babysäng): EUR 20 per vistelse

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Alla gäster, även barn, måste vara närvarande vid incheckning och uppvisa statligt utfärdad legitimation eller pass.
  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 5000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Poolen är öppen mellan april och oktober.
  • Poolen är tillgänglig dygnet runt
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta denna lägenhet innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Ingen avgift tas ut för barn som är 3 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).

Karta över La Linea dell'orizzonte

Adress

La Linea dell'orizzonte

Strada Provinciale 77

70011

Martina Franca, Italien

Varför välja Sembo?

Trygg och flexibel betalning

Få de bästa erbjudandena med vår prisgaranti och välj betalningsalternativ som passar dina behov. Vi accepterar alla stora betalningsmetoder för en säker och enkel transaktion.

Våra kunder litar på oss

Med över 30 års erfarenhet är Sembo en del av den pålitliga och internationellt etablerade Stena-gruppen. Vi är kända för vår expertis, särskilt när det gäller bilresor.

Smidig reseplanering

Planera din resa snabbt och enkelt med i Sembos bokningssystem. Låt Amelia, vår AI-reseassistent, hjälpa dig att jämföra priser och hitta bäst erbjudande för dig.

Res på ditt sätt

Välj bland mängder av hotell, flyg, semesterboenden och aktiviteter. Med vår plattform får du full flexibilitet och hållbara alternativ, så du kan resa precis som du vill.

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare